U Rijeci potpisan ugovor o suradnji između Veleučilišta PAR i HLB Adria!

Image

Motivirani željom da na tržište rada u svijetu financija dođe što kompetentniji i konkurentniji kadar sklopili smo ugovor o suradnji s veleučilištem PAR.

Ova inicijativa temelji se na partnerskoj razmjeni znanja, suradnji u nastavnom programu te procesu integracije studenata na tržište rada.

Studentima će time biti omogućeno steći iskustvena znanja koja neće biti temeljena isključivo na teoriji, već im se pruža prilika iz prve ruke upoznati kako funkcionira svijet financija, knjigovodstva i revizije kroz samu praksu i uz mentorstvo HLBovih stručnjaka. Ovakav vid edukacije omogućit će i olakšati studentima daljnje pronalaženje kvalitetnog i vrlo dobro plaćenog posla koji zahtijeva specifična stručna znanja.

HLB Adria će kroz sustav stručne prakse selektirati kvalitetne i zainteresirane studente te im omogućiti daljnje praktično školovanje u djelatnostima kojima se bavi kroz stipendiranje, studentski rad te uz ponudu za zaposlenje po završetku studija.

Vođeni HLB niti vodiljom “TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN” vjerujemo kako će ovo biti suradnja sa pozitivnim ishodom za sve dionike. 

Image
Kontaktirajte nas

Kakvo god bilo vaše pitanje, naš tim uputit će vas u pravom smjeru

Započnite razgovor