Image

Poljski kutak

HLB ADRIA je uspostavila poljski desk za podršku poljskim poduzetnicima i građanima koji razmišljaju o ulaganju, životu, radu ili suradnji s Hrvatskom i drugim zemljama regije. Poljski desk blisko surađuje s Hrvatsko-poljskom udrugom za razvoj čiji su osnivači i članovi pojedinci i tvrtke poljskog i hrvatskog podrijetla koji djeluju i žive u Hrvatskoj.

Vizija Udruge je povezati poljske gospodarstvenike u regiji i zajednici, koji će im pomoći u svrhu prilagodbe u Hrvatskoj i stvoriti uvjete za očuvanje poljske kulture i jezika, te stvoriti mrežu koja će im pomoći u razvoju poslovanja.

Desk vode HLB Adria partneri Bartłomiej Michal Pastwa i  Mirosława  BarbaraJanzen-Pastwa, iskusni poljski poduzetnici koji žive i rade u Hrvatskoj i imaju blisku podršku tima koji se sastoji od pravnih savjetnika, poreznih stručnjaka, računovođa i financijskih savjetnika koji mogu riješiti razna pitanja u vezi ulaganja, rada ili života u Hrvatskoj za Poljake.

Prednost ovog jedinstvenog stola nije samo pružanje tehničke podrške u pravnim, poreznim, računovodstvenim i sl. pitanjima, već dijeljenje znanja i iskustva o ulaganju, radu i životu u Hrvatskoj. Uz podršku cijele mreže HLB-a, posebno u Adria regiji i Poljskoj, smatramo da je ovaj desk snažno podržan objekt.

 

Bartlomiej Pastwa                                                                                   Mirja Mirosława Janzen-Pastwa                                                                            

T: +385 91 3328 149 (HRV)

T: +486 96 435651 (POL)

Budite slobodni kontaktirati nas putem telefona, LinkedIn-a ili direktno putem forme.

Image
Kontaktirajte nas

Kakvo god bilo vaše pitanje, naš tim uputit će vas u pravom smjeru

Započnite razgovor