Riječki QFACT i HLB Inženjerski biro postali su HLB ADRIA

Image

Dio društava koja su djelovala pod nazivom QFACT  i revizorsko društvo HLB Inženjerski biro ovih dana postali su HLB Adria. Razloga za preimenovanje, odvajanje i svojevrstan rebranding je mnogo, a glavni je svakako ulazak u globalnu mrežu, HLB International, koja je globalno prepoznatljiva u savjetodavnim i računovodstvenim uslugama, a sastoji se od tvrtki članica u čak 159 zemalja. No, treba istaknuti kako ovdje nije riječ o pukom ulasku „pod kapu“ vodećeg svjetskog brenda, već je riječ i o formiranju svojevrsne referentne točke u čitavoj regiji za široki raspon financijskih usluga.

„Temeljne vrijednosti HLB Adria kao što su kreativnost, pozitivna energija, suradnja i tradicija duboko su ugrađene u usluge koje pružamo. HLB Adria na teritoriju Republike Hrvatske ima viziju pružanja usluga poslovne potpore razvoju i rastu subjekata kroz koncept „supermarketa“ , odnosno - dobivanja svih potrebnih usluga na jednom mjestu. To nam daje mogućnost uloge savjetnika za rast i razvoj koji je ujedno u mogućnosti pružiti usluge poslovne podrške u potpunosti ili djelomično u integraciji sa djelatnicima korisnika. Ovaj tip usluge je vrlo kompleksan i razvijen je na način da smo okupili veći broj vrsnih stručnjaka iz različitih područja koji su u mogućnosti odraditi ovako kompleksnu uslugu“ - kaže direktor HLB Adria Tomislav Ugrin.

Tvrtke članice HLB International nude usluge revizije, računovodstva, poreza, poslovnog i tehnološkog savjetovanja. S obzirom na referentnu listu klijenata na kojoj se i sad nalaze mnoga internacionalna imena (poput Balenciage, Yves Saint Laurenta, LPP Croatia itd.,) nije na odmet spomenuti da je HLB ADRIA, kao član ove globalne renomirane mreže, u mogućnosti koristiti resurse te mreže u pružanju svih prekograničnih usluga.

Primarni cilj HLB Adria je podrška poduzetnicima i menadžerima u ostvarivanju njihovih ciljeva.
„Pružajući usluge računovodstva, savjetovanja i revizije počeli smo spajati savjetodavne usluge s IT proizvodima u integralna poslovna rješenja. Godinama pomažemo menadžerima i tvrtkama da budu učinkovitiji i uspješniji i vjerujemo da ćemo u tome biti još uspješniji u budućnosti, kao HLB Adria.“ – zaključuje Ugrin.

Image
Kontaktirajte nas

Kakvo god bilo vaše pitanje, naš tim uputit će vas u pravom smjeru

Započnite razgovor